9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Losse clips voor extensions

Verleng jij je haar met een haarstuk of extensions? Bij Juuls World verkopen wij losse clips voor extensions van de beste kwaliteit. Met deze clips ben je er zeker van dat je haarwerk op de goede plek blijft zitten. Heb je advies nodig? Wij helpen je graag bij jouw keuze. Neem hiervoor contact met ons op!

Extension clips en haaraanvullingen

Ben je naast clips ook op zoek naar een haaraanvulling? Bij Juuls World hebben we een ruim aanbod beschikbaar in veel verschillende modellen en kleuren:

Met een mooie haaraanvulling van Juuls World geniet je van een mooie volle bos haar. Het is natuurlijk belangrijk dat het goed op zijn plek blijft zitten. Daarom horen bij hair extensions ook extension clips. Koop losse clips om bijvoorbeeld afgebroken clips te vervangen. Al onze clips zijn voorzien van een siliconen strip die je haar beschermt en zorgt voor een betere hechting.  

Extension clips kopen

Het bestellen van een haaraanvulling en/of extension clips kan eenvoudig online in onze webshop. Normaal gesproken wordt je bestelling binnen een week al geleverd. Heb je vragen over onze haarstukken of hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag op weg om geschikte extension clips en een eventuele haaraanvulling te vinden. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.