2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Professionele krultang bestellen van Max Pro

De krultangen van Max Pro worden veelvoudig gebruikt door professionele kappers en zetten jouw haar binnen no-time om in een (grove) bos krullen met een natuurlijke glans.

De krultangen van Max Pro zijn uitgerust met een rubberen handvat. Dit beschermt niet alleen tegen de hitte van de krultang, maar zorgt er ook voor dat de krultang lekker in de hand ligt. Bij de Twist krultangen van Max Pro wordt standaard  een hittebestendige handschoen meegeleverd zodat je zonder je vingers te verbranden een haarlok om de krultang heen kunt wikkelen. 

De staaf van de Max Pro krultang bestaat uit keramiek. Dit zorgt niet alleen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte voor betere krullen, maar zorgt er ook voor dat de krultang binnen slechts vier seconden klaar is voor gebruik.

32 mm krultang voor grove krullen

De Max Pro Twist 32 mm krultang krult jouw haar vliegensvlug. In al drie seconden per lok, creëer je eenvoudig en binnen enkele minuten een volle bos krullen. De Max Pro 32 mm krultang bestaat uit een staaf van keramiek die de krul en het haar niet beschadigen en zorgen voor een prachtige glans. Met de temperatuurschakelaar heb je zelf controle over de warmte van de 32 mm krultang. Deze kun je instellen tussen de 80 en 220 graden door middel van het LCD display. Kortom, ben je op zoek naar een professionele krultang voor grove krullen en beachy waves? Dan is de 32mm krultang van Max Pro echt iets voor jou!

De professionele krultangen van Max Pro bestel je eenvoudig en snel in de websop van Juuls World. Nu met gratis verzending binnen Nederland! En wanneer je de krultang na aanschaf bij Max Pro registreert, heb je levenslange garantie!