2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Professionele stijltang bestellen van Max Pro 

De stijltangen van Max Pro zijn betaalbaar én professioneel. Dankzij de keramische en titanium platen en de stevige rubberen grip is hij gemakkelijk in gebruik en een ware favoriet onder professionals, kappers en haarstylisten. 

Schaf je een Max Pro stijltang aan en registreer je die bij Max Pro? Dan heb je levenslange garantie op je stijltang!

Max Pro Gloss Stijltang

De professionele Max Pro Gloss stijltang biedt met zijn 100% keramische platen een optimale bescherming bij het stijlen van het haar. In tegenstelling met andere stijltangen die alleen een keramische coating hebben. Door de 100% keramische platen slijt de stijltang niet en is hij geschikt voor zowel dun als dik haar. De negatieve ionen technologie zorgt ervoor dat tijdens het stijlen de haarschubben sluiten, met als resultaat gezonder haar. Hierdoor ontstaat ook de natuurlijke glans en blijft het haar langer in model zitten dan bij een reguliere stijltang.

Met de Max Pro Gloss stijltang kun je naast stijl haar, ook krullend en golvend haar maken. De afgeronde platen zijn daar namelijk zeer geschikt voor.

Max Pro Evolution Stijltang

De Max Pro Evolution stijltang is een professionele stijltang met titanium platen. Doordat deze platen flexibel zijn, is deze stijltang ook geschikt om het haar mee te krullen. Daarnaast heb je met het LCD display volledige controle over de temperatuurinstellingen die je kunt instellen tussen de 130 en 220 graden.

De Max Pro Evolution is dé geavanceerde stijltang van dit moment en gaat moeiteloos door elk haartype!