6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lace tape voor pruik

Je wilt natuurlijk het liefst dat een pruik er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Met lace tape plak je een pruik op een natuurlijke én ontzichtbare manier vast. Lace tape is een dubbelzijdige plakband die net langs de haarlijn wordt bevestigd om de pruik op te plakken. Lace tape voor pruiken is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en stevigheid. 

Lace tape kopen

In de webshop van Juuls World is er een ruim aanbod aan verschillende soorten lace tapes. Zo bieden wij lace tapes aan van Arcos die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De Arcos Super Grip Tape 12mm is een neutrale lace tape met een normale kleefkracht. Deze tape is tevens geschikt voor dagelijks gebruik en de lijmresten verwijder je eenvoudig met de speciale Arcos Cleaner. Voor een bredere grip is er de Arcos Super Grip Tape 25mm

Voor een juiste bevestiging is het belangrijk dat de hoofdhuid goed schoongemaakt wordt zodat het haarwerk op een schoon hoofd geplaatst wordt. Voor het reinigen van de hoofdhuid is er de Arcos Cleaner. Gebeurt het reinigen niet? Dan kan het haarwerk door talg of zweet van de hoofdhuid losraken.

Hoe lang blijft een pruik zitten met lace tape?

Het hangt erg van de levensstijl af hoe lang een pruik blijft zitten. Wordt de pruik elke dag gedragen of alleen tijdens (speciale) gelegenheden? Deze onderstaande factoren hebben invloed op hoe lang de tape blijft zitten:

  • Mate van transpireren
  • Verzorging van het haarwerk
  • Intensiviteit van het dragen
  • Medicijnen
  • Sporten

Meer informatie over producten

Wil je meer weten over lace tape, het onderhoud van een pruik of heb je een andere vraag voor één van onze haarwerkspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over het aanschaffen van de juiste producten voor jouw pruik of haarstuk.