4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pruikenhoofd en pruikenhouder kopen

Een pruikenhoofd is een handig hulpmiddel om een pruik van echt haar of synthetisch haar netjes op te bewaren. Wanneer je zelf een pruik of een haarstuk draagt, is een pruikenhoofd van piepschuim of een wigtree een must! 

Pruikenhoofd kopen

De piepschuimkop van Juuls World is het meest verkochte pruikenhoofd om een pruik of haarstuk op te bewaren. De pruikenhouder van piepschuim weegt nauwelijks iets en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Toch is de piepschuimkop stevig genoeg én duurzaam. Ideaal om je pruik op te bewaren, maar ook om je pruik eventueel op te wassen, te knippen of te stylen. De piepschuimkop bevestig je op een tafel met de Zuignap, of aan de rand van een wasbak of tafel met de Tafelklem Dian

De wigtree als pruikenhouder

Naast de piepschuimkop leveren wij ook de Wigtree. Deze inklapbare pruikenstandaard heeft een open design waaraan je pruiken gemakkelijk en snel kunt laten drogen. Deze pruikenhouder is gemaakt van kunsstof, lichtgewicht en gaat lang mee. De Wigtree is ook een handige pruikenhouder om je pruiken op te bewaren of mooi uit te stallen. 

Professioneel en vrijblijvend advies

Wil je graag advies over welke pruikenhouder het beste past bij jouw wensen? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend en professioneel advies.