Vlotte hairdo's voor half lang haar

Vlotte hairdo's voor half lang haar

Heb jij haar tot schouderlengte en zoek je inspiratie voor leuke kapsels? Wij geven tips voor vlotte, snelle hairdo’s.

Gedraaide up-do

Voor deze up-do heb je geen superlang haar nodig, maar het ziet er wel lekker chique uit! Verdeel je haar in twee gedeeltes. Draai het rechterdeel van je haar rond als lange, gedraaide staart en zet deze aan de linker onderkant van je nek vast met een schuifspeldje. Doe hetzelfde met het linker gedeelte van je haar en zet dit rechts boven de andere pluk vast, zodat het lijkt alsof het in elkaar gedraaid is. Zet alles extra vast met meer schuifspeldjes en maak af met haarlak.

Een beetje extra hulp
Heb jij dun haar en wil je meer volume om deze uo-do te creëren, kijk dan eens tussen onze haarstukjes. Ga bijvoorbeeld voor de New Tails voor een klein beetje extra, de HBT Set voor een complete haaraanvullingsset of voor de High Tech Weft om meer volume te creëren.

Up-do met een haarband

Bij deze halve up-do gebruik je een haarband om je haar in te stoppen, classy! Gebruik een haarbandje met versiering, of een dunne waar je later versierde speldjes bij stopt voor een extra feestelijke look. Doe het haarbandje in je haar, zodat het aan de voorkant net boven je haargrens zit. Zet het hier bovenop vast met schuifspeldjes om ervoor te zorgen dat je haarband niet afzakt. Doe de onderkant van je haar niet over de haarband heen, maar laat je haar er onderuit steken. Verdeel je onderste haren in plukjes. Draai elk plukje afzonderlijk vanaf de onderkant omhoog en draai het einde achter de haarband. Herhaal dit met al je plukken. Zet alles vast met extra schuifspeldjes en fixeer met haarlak. Vind je dit nog te los? Je kunt een tweede haarband gebruiken voordat je begint met plukken indraaien om alles op zijn plek te houden. Deze zet je dan vast bovenop je hoofd, maar laat je wel onder je haar, om de andere haarband op zijn plek te behouden. Je kunt een mooie haarband gebruiken om bovenop je hoofd te showen, dan hoef je niet alle plukjes weg te werken. Denk bijvoorbeeld aan onze vlechthaarbanden, zoals de Braid Band, Haarband B, C, E, F of H voor een enkele vlecht, Haarband A voor een dubbele of Haarband D voor een 4-dubbele vlecht.

Vlotte zijvlecht

Voor deze snelle hairdo heb je slechts een minuutje nodig. Om de look extra feestelijk te maken kun je je haar lichtjes krullen of feestelijke speldjes gebruiken als accessoire. Pak een pluk van de linker- of rechtervoorkant en vlecht deze in naar achter. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf beide kanten een vlecht te maken. Zet de vlecht(jes) met een speldje vast op je achterhoofd en je bent ready to go!

Een extra pony

Om extra volume te geven aan je look, kun je gebruik maken van een pony. Wij hebben in ons assortiment allerlei haarstukjes die je eenvoudig in kunt zetten om zo een extra touch te geven aan je look. Ga voor een pony met lange plukken aan de zijkant zoals de Pony Volume Long, de Pony Wavy Long of de Lemon, of ga voor een kortere variant zoals de Pony Fringe Volume of de New Fringe.