Advies & How To's

Advies & How To's

Ben je nieuw in de pruiken en haarwerken wereld? Maak je dan geen zorgen, wij geven persoonlijk en vrijblijvend advies. Het kiezen van het juiste haarwerk kan lastig zijn, met deze tips helpen we je op weg. Kom je er nog niet helemaal uit neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag!

Hoe meet ik mijn hoofdmaat?

Voor je een pruik bestelt is het van belang eerst de juiste hoofdmaat op te meten. Aan de hand van 5 stappen meet je eenvoudig je hoofdmaat. Bekijk ook onze instructievideo!

Echt haar vs synthetisch haar

Er zijn grote verschillen tussen pruiken van echt haar of synthetisch haar. Beide vezels kennen hun voor- en nadelen. De vezel keuze hangt af van persoonlijke voorkeur, informeer jezelf dus goed voor je een keuze maakt. Het onderhoud voor echt haar, synthetisch haar en de hittebestendige vezel is ook verschillend en kan je keuze beïnvloeden.

Haarproblemen

De gevolgen van haarproblemen kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven. Vaak zijn er nog veel vragen omtrent het haarprobleem zelf. Juuls World wil vrouwen en mannen helpen om er beter uit te zien, zich beter te voelen en om hun onzekerheid weg te kunnen nemen. Iedereen wil geholpen, gehoord, begrepen en (positief) verrast worden. We willen jou als bezoeker van Juuls World informeren, inspireren, adviseren en begeleiden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben veel kennis over haaruitval, dun haar, inhammen en kaalheid.

Oorzaken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de hierboven genoemde haarproblemen. Deze oorzaken kunnen een hele duidelijke verklaring hebben, zoals chemobehandelingen, maar deze oorzaken kunnen helaas ook minder duidelijk zijn. Verder herkennen wij: 

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.