Diverse binnenwerken

Diverse binnenwerken

De afgelopen jaren is er veel veranderd aan de kwaliteit van pruiken. Deze mooie ontwikkeling maakt het moeilijk een hoogwaardig synthetische pruik en een pruik met echt haar van elkaar te onderscheiden. Het draagcomfort is bij het kiezen van een pruik van groot belang. Pruiken hebben diverse binnenwerken en ieder heeft zijn eigen voorkeur. Bij een pruik is het kiezen van een binnenwerk dan ook erg belangrijk en onmisbaar voor jouw perfecte draagcomfort.

100% Machinaal/Trensen

Het machinale binnenwerk is een binnenwerk dat bestaat uit trensen waarop het synthetische haar is geweven. Omdat de pruik machinaal geweven is, is de pruik een voordeligere optie dan een pruik die gedeeltelijk of volledig met de hand is geknoopt. Machinale pruiken bieden daardoor voor veel mensen een goede prijs/kwaliteit verhouding. De pruik wordt geknipt en gestyled in een specifiek model. Daardoor heeft het een eigen gemaakt volume en zit de pruik altijd perfect in model, oftewel ready to wear! Bekijk hier alle pruiken met een machinaal binnenwerk.

Monofilament

Een monofilament is een stukje doorzichtige stof in het binnenwerk van een pruik dat natuurlijke haargroei simuleert. Dit stukje bevindt zich in het binnenwerk op de plek waar het haar wordt gescheiden. Het haar van deze pruiken wordt één voor één met de hand op een gedeelte van het binnenwerk geknoopt. Dit zorgt voor veelzijdigheid aan styling en een natuurlijke uitstraling. Een monofilament kan op verschillende manieren gebruikt worden: op de kruin, bij de scheiding of gedeeltelijk over de hele top

    

Lace front

Een lace front is een stukje tule (zeer fijn gaas), bevestigd aan de voorkant van de pruik. Lace front is gemaakt van fijn materiaal waar erg voorzichtig mee omgegaan moet worden bij het op- en afzetten van de pruik. Dit stukje tule zorgt ervoor dat je de rand van de pruik niet ziet, waardoor het lijkt alsof er echt haar groeit. Dit zorgt voor een perfecte natuurlijke look. Wil je het haar uit het gezicht stylen? Dan is een pruik met een lace front de perfecte keuze. Bekijk hier alle pruiken met een lace front.

Handgeknoopt

Zoals de naam van het binnenwerk “handgeknoopt” al zegt is een handgeknoopt binnenwerk echt handwerk en dus van hoge kwaliteit. De haren worden één voor één in het binnenwerk geknoopt. Een pruik die geheel of gedeeltelijk handgeknoopt is, is zacht en comfortabel en geeft een mooie natuurlijke uitstraling. Dit binnenwerk is tevens ideaal voor een gevoelige hoofdhuid en haaruitval. Bekijk alle handgeknoopte pruiken met een monofilament of op stof.

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.