Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.

Onderhoud hittebestendige vezel

Hittebestendige vezel moet één keer in de week gewassen worden. Bij veel transpiratie is het advies om vaker te wassen.

Wassen

Los een kleine hoeveelheid shampoo voor synthetisch haar op in een bak lauwwarm water. Leg het haar in het badje en laat het 5 minuten inwerken. Daarna uitspoelen met lauwwarm water. Indien gewenst kan dit een tweede keer worden herhaald.

Verzorgen

Los een kleine hoeveelheid balsem voor synthetisch haar op in een bak lauwwarm water. Leg het haar in het badje en laat dit 5 minuten inwerken. Je hoeft de balsem niet uit te spoelen. Haal het haar uit het badje en leg deze in een handdoek.

Drogen

Na het wassen dep je het haar droog in een handdoek, nooit wrijven! Schud de haren los zodat het weer in model valt. Laat het haar aan de lucht drogen op een wigtree (pruikenstandaard). Het haar föhnen kan ook, mits de temperatuur niet hoger dan 140 graden is.

Stylen

Borstel het haarwerk los met een grove borstel, als het haar droog is. Wij adviseren hiervoor de minibrush of de ventbrush te gebruiken.

Dagelijkse verzorging

Om ervoor te zorgen dat het synthetische haar soepel blijft, adviseren wij dagelijks een conditionerspray te gebruiken. Spray altijd vanaf minimaal 30 cm afstand. Spray de conditioner in droog haar en breng het haarwerk met de vingers in model. Met name de onderkant en de haarlengtes hebben deze conditioner dagelijks nodig.

Tips

Wil je je haarwerk stylen als echt haar? Was je pruik dan eerst volgens de gebruikelijke behandeling met shampoo, balsem en conditioner. Gebruik vervolgens de 2-in-1 spray als voorbehandeling en gebruik een detangler voordat je de pruik gaat behandelen met warmte. De detangler verdeel je over het hele haar. Met name de haarlengtes, punten en nekpartij dienen hiermee goed ingesprayd te worden. Föhnen en/of het gebruik van een stijl- of krultang is mogelijk, echter mogen deze niet warmer zijn dan 140 graden, indien het warmer is dan 140 graden kan het haar vervilten! 

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.