Producten 1-24 van 205

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 205

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haarverzorging- en styling

Naast onze haarwerken, pruiken en haarstukken verkopen wij ook verzorgingsproducten en accessoires zoals borstels. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor je eigen haar, maar ook voor pruiken en haarwerken. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar voor de diverse soorten haarvezel van pruiken. Gebruik onze shampoos, conditioners en balsems om het haarwerk in goede conditie te houden.

Verzorgingsproducten voor je haarwerk

Wil je lang kunnen genieten van je pruik of haarstuk? Besteed dan aandacht aan de verzorging. Onze producten zorgen ervoor dat je haarwerk weer glanst, dat het soepel valt en dat de haarstructuur verbetert. Er zijn producten verkrijgbaar voor pruiken met synthetisch haar maar ook voor pruiken van echt haar. Deze producten zijn de beste keuze wanneer het gaat om verzorging van haarwerken.

Meer informatie over producten

Naast verzorgingsproducten voor je haarwerk bieden wij ook verschillende producten voor je eigen haar, zoals lotions en olie. Hiermee verzorg je je haar optimaal! Wil je meer weten over het onderhoud of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over het aanschaffen van de juiste verzorgingsproducten en accessoires voor je pruik of eigen haar.