Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren
  1. Maroccanoil 50ml
  2. INTENSE HAIR & SCALP OIL 100ML
  3. Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil 30ML
  4. Luxury Spa Oil 100ml
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren

Olie tegen haaruitval

Heb je last van haaruitval? Dan kan een goede verzorgende olie van Juuls World een uitkomst bieden. Bekijk en bestel onze olie tegen haaruitval.

Olie voor haaruitval

Bij Juuls World hebben wij olie voor haaruitval van het merk BAO-MED® in onze collectie. De Baobab-boom wordt ook wel de Tree of Life genoemd. De olie van deze boom is rijk aan goede eigenschappen voor jouw haar.

Toonaangevend merk

De niet-vette, pure olie is rijk aan omega 3, 6 en 9. Deze olie werkt op verschillende manieren: direct op de huid of als haarconditioner. BAO-MED® olie dringt door tot diep in de huid en versterkt daar het celmembraan. Het beschermt de huid ook tegen invloeden van buitenaf, herstelt de droge en beschadigde huid, maar kan ook de talgklierfunctie van de vettere huid verbeteren. Verzorg je haar dus met deze voedende olie en ga zo haaruitval tegen.

Professioneel en vrijblijvend advies

Wil je graag advies over welke olie, of misschien lotion, het beste past bij jouw haarprobleem? Neem dan contact op. Wij helpen je graag!