19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BUFF®, dé multifunctionele sjaal

De BUFF® is een multifunctionele sjaal en biedt bescherming tegen de zon, wind en kou. Omdat de BUFF® geschikt is bij vele outdoor activiteiten zoals fietsen, hardlopen, wintersport, varen, paardrijden en motorrijden is dit het ideale accessoire voor de sportieveling. 

In de webshop van Juuls World vind je een ruim assortiment in alle soorten BUFF®. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten (waaronder meriowol), prints en kleuren. Voor elke activiteit is er wel een BUFF® verkrijgbaar in de juiste kleur of het juiste materiaal.

Een geschikt BUFF® voor iedereen

Er zijn twee soorten BUFF®, de Original BUFF® en High UV Protection BUFF®. De Original BUFF® is nog steeds de meest verkopende BUFF® en kan op 12 verschillende manieren gedragen worden. De Original BUFF® is ontworpen om je warm te houden in de kou, maar ook om zweet af te voeren bij warm weer om de huid koel te houden. De BUFF® is gemaakt van een ademende en lichtgewichte stof, die wind tegenhoudt, en door de microfiber zeer comfortabel is in het dragen.  

De High UV Protection BUFF® is speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten in de zon. Deze BUFF® heeft Coolmax®, een speciale stof voor een goede vochtafdrijving en ten minste 93% UV-bescherming. De High Protection BUFF® is volledig naadloos en gemaakt van een zachte stof voor een optimaal draagcomfort.

Gebruik van de BUFF®

De BUFF® kan op 12 verschillende manieren gedragen worden zoals een sjaal, haarband, hoofdband, halsdoek, polsband, masker, bivakmuts, scrunchie, shariane, piraat cap, muts en bandana. Daarnaast is de BUFF® wasbaar in de wasmachine en duurzaam in gebruik.

De BUFF® is verkrijgbaar in één maat en past de meeste volwassenen met een hoofdomvang van 52 tot 63 cm.