7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Chitto
  € 24,50
  4
 2. Emma Wol
  € 27,50
  4
 3. Beret Lena
  € 31,50
  4
 4. Comet
  € 52,50
  1
 5. Wapi
  € 48,90
  4
 6. Nata
  € 39,90
  5
 7. Kele
  € 39,90
  4

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chemo mutsjes

Moet jij chemotherapie ondergaan? Bij Juuls World vind je speciale chemo mutsjes die je tijdens en na je behandeling kunt dragen. Onze chemo mutsen worden van zachte materialen gemaakt en de ademende stoffen zijn goed uitwasbaar. Met een muts voel je je tijdens en na de chemo een stuk zelfverzekerder. Een gewenste oplossing voor je (tijdelijke) kaalheid.

Chemo mutsen

Juuls World heeft een ruim assortiment mutsjes voor een kaal hoofd beschikbaar in verschillende prints en stoffen. Haaruitval bij bijvoorbeeld chemotherapie heeft grote invloed op je leven. Een muts biedt dan een uitkomst: je beschermt niet alleen je hoofd tijdens de chemo, maar je voelt je ook prettiger. Een perfecte oplossing voor zowel volwassen als kinderen die te maken hebben met haarverlies en kaalheid door chemotherapie.

Ook andere hoofdbedekking

Wij bieden naast chemo mutsen ook andere oplossingen voor (tijdelijke) kaalheid. Heb jij te maken met kaalheid door chemotherapie? Dan kan een pruik of haarwerk van Juuls World ook een uitkomst bieden. Wij hebben een zeer divers aanbod beschikbaar, waaronder:

Meer informatie over chemo mutsjes

Heeft u vragen of wilt u advies over onze chemo mutsen? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.