Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.

Onze pruiken

We spelen in op de laatste trends met hippe modellen, gemaakt van de beste materialen. Onze pruiken worden machinaal geknoopt. Wij maken gebruik van verschillende materialen om zo te voldoen aan alle vraag. Ben je op zoek naar een pruik van hittebestendig, synthetisch haar of echt haar? Bij Juuls World vind je alle soorten ready to wear pruiken!

Echt haar, hittebestendig of synthetisch haar?

Onze pruiken en haarstukken worden gemaakt van verschillende materialen. Wil je een natuurlijke look? Kies dan voor een pruik van echt haar. Wil je een extravagante pruik in een felle kleur die je kunt dragen tijdens feesten en evenementen? Kies dan voor een synthetische pruik. Het voordeel van deze pruiken is dat ze vanzelf in model blijven zitten. Je hebt er dus de hele avond geen omkijken naar. Wil je een pruik die niet te duur is maar die je wel kunt stylen? Dan is een pruik van hittebestendige vezel wat voor jou. Deze pruiken zijn gemaakt van een speciaal hittebestendige vezel waardoor de pruik wel geföhnd en gestyled kan worden. Al onze pruiken zijn geschikt om een totaal nieuwe look te creëren. Volg de laatste mode en draag hierbij een passende pruik. Wat is er leuker dan af en toe van kapsel te wisselen?

De perfecte pruik kiezen

Wij werken met materialen van de beste kwaliteit. Wil je advies bij het kiezen tussen echt haar, hittebestendig en synthetisch haar? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.