Onze service

Onze service

Juuls World levert pruiken, haarwerken en verzorgingsproducten voor alle gelegenheden. Ben je op zoek naar een pruik voor een speciaal evenement of bijzonder feest? In onze webshop heb je een ruime keuze ready to wear pruiken, gemaakt van verschillende soorten vezels. Wij bedienen een brede markt en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt om een bestelling te plaatsen.

Waarom Juuls World?

Wij nemen onze klanten serieus. Juuls World staat voor persoonlijke service en onze webshop is zeer toegankelijk. Ben je op zoek naar een gewaagde pruik voor een feestje of wil je een nieuwe pruik voor bij een speciaal outfit? De klant staat centraal en we doen er dan ook alles aan om onze klanten goed te adviseren bij hun aankoop. 

Levering

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Gemiddeld word je bestelling binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd. Heb je besteld met je Juuls World account? Dan kun je de status van je bestelling bekijken door in te loggen bij je account. Vertragingen in de levering worden per e-mail of telefonisch gemeld. Onze bestellingen worden geleverd door GLS of PostNL

Niet tevreden?

Wij hopen natuurlijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Het kan echter voorkomen dat een pruik of haarwerk niet aan de wensen voldoet. Geen probleem. Je kan je aankoop binnen veertien dagen retour sturen, mits deze ongedragen en onbeschadigd is. Uiteraard is het wel toegestaan om de pruik thuis eerst te passen. Heb je andere klachten of ben je ergens niet tevreden over? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Persoonlijk advies

Een belangrijk onderdeel van onze service is persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij je aankoop. Zij kunnen je telefonisch te woord staan maar zijn ook via e-mail te bereiken. Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt of meer informatie wil over bepaalde producten. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.