Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.

Wij zijn Juuls World

Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt. 

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.


Welkom bij Juuls World, een moderne pruikenwebshop voor iedereen die op zoek is naar een trendy pruik of nieuw haarstuk. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met de focus op pruiken en haarstukken. Wij leveren pruiken en haarstukken aan een breed publiek. Juuls World is trendy, open en toegankelijk.

Onze nieuwe webshop maakt het online kopen van pruiken en haarwerken toegankelijk en gemakkelijk. Met onze eenvoudige navigatie vind je binnen een paar klikken je perfecte pruik of haarstuk. Onze visie is duidelijk: een trendy, open en toegankelijke webshop, waarbij we met persoonlijke aandacht kwalitatief goede haarstukken en pruiken voor elke gelegenheid aanbieden: voor privégebruik, werk-gerelateerd of voor een specifieke gelegenheid. Ready to wear! 
We richten ons hierbij niet alleen op de Nederlandse markt, maar op iedereen die we blij kunnen maken met mooi haar. En dat zijn mensen over de hele wereld.

Juuls World voor alle doelgroepen 

Juuls World is meer dan een mooi haarwerk. Wij zijn er voor iedereen die zichzelf wil overtreffen met een prachtig haarstuk of een extravagante pruik, maar ook voor iedereen die een keer iets anders wil of op zoek is naar een haarstuk voor een speciale gelegenheid. Wij willen vrouwen en mannen helpen om er beter uit te zien, zich beter te voelen en hun onzekerheid weg te kunnen nemen. Iedereen wil geholpen, gehoord, begrepen en (positief) verrast worden. Wij willen ons inleven in jou als klant, we willen begrijpen wat jou motiveert, waar je in geïnteresseerd bent en waar je je aan ergert. We willen jou als bezoeker van Juuls World informeren, inspireren, adviseren en begeleiden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben ontzettend veel kennis van het product. Laat ons jou helpen om weer jezelf te zijn!

Pruiken zonder medische verklaring 

Heb je al een pruik via je zorgverzekering vergoed gekregen en ben je op zoek naar een leuke tweede pruik? Wij hebben een uitgebreid assortiment pruiken van echt haar, maar ook van synthetisch haar of hittebestendige vezel. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Advies nodig?

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte pruik? Neem dan gerust contact met ons op! Wij geven graag advies en vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij hun aankoop. Naast onze haarwerken kun je bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten en accessoires.

Doe je haar met Juuls!

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.