Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.

Posh

Kies een kleur:
Kies een kleur +
Beschrijving

De Posh van het merk Gisela Mayer, gemaakt van synthetisch haar, is een prachtig model  in verschillende lengtes met een moderne pony. Ready to wear! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw kleur, en ontvang dit model zo snel mogelijk in huis.

De juiste hoofdmaat is voor iedereen verschillend en eenvoudig op te meten. Bekijk hier hoe je je hoofdmaat meet in 5 stappen, aan de hand van een handige instructievideo.

Kies jouw kleur en ontvang dit model zo snel mogelijk in huis. Kleuradvies nodig? Wij helpen je graag! Bel nu: 053 - 488 44 05 of stuur een e-mail naar info@juulsworld.nl. Voor nog beter advies over dit haarwerk en kleuren kun je een foto sturen naar info@juulsworld.nl.

Het model langdurig mooi houden?

De juiste onderhoudsproducten zijn de shampoo, balsam en conditioner voor synthetisch haar. Bekijk hier de gebruiksaanwijzing voor het onderhoud van dit model.

Weergegeven kleur op afbeelding: 23R-Root

show full description
Specificaties
Meer informatie
Kleur pruik Blond, Bruin, Rood, Zwart
Haarlengte pruik Half lang
Lace Front Zonder lace front
Hoofdmaat 55 - 56 cm
Binnenwerk Machinaal + Mono bij kruin/scheiding
Merk Gisela Mayer
Pony Met pony