Privacy policy

Privacy policy

PRIVACY STATEMENT

Juuls World respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Juuls World zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Juuls World gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Juuls World zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties alleen wanneer u dit heeft aangegeven. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Juuls World verkoopt uw gegevens niet

Juuls World zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Privacy statement Juuls World

In het volgende privacy statement staat beschreven welke gegevens Juuls World verzamelt via haar digitale media, wat hiervan het doel is en hoe er met deze gegevens wordt omgegaan. 
De persoonsgegevens die Juuls World verzamelt zijn:

    Naam, verzameld via:

                                                   i.     Contactformulier

                                                  ii.     Bestelformulier

                                                 iii.     Inschrijving nieuwsbrief

    Adres

                                                  ii.     Bestelformulier

    E-mailadres

                                                   i.     Contactformulier

                                                  ii.     Bestelformulier

                                                 iii.     Inschrijving nieuwsbrief

    Telefoonnummer

                                                   i.     Contactformulier

                                                  ii.     Bestelformulier

    Naam

    Uw naam wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel contact met u op te nemen of een bestelling te verzenden. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: u wordt persoonlijk benaderd door onze klantenservice. 

    De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van twee jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding twee jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Juuls World. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement.

    Adres

    Uw adres wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel contact met u op te nemen of een bestelling te verzenden. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: uw pakket wordt op uw adres geleverd.

    De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van twee jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding twee jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Juuls World. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

    E-mailadres

    Uw e-mailadres wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel contact met u op te nemen of een bestelling te verzenden. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: u ontvangt een reactie op uw contactaanvraag of ontvangt een bevestiging van de bestelling. 

    De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van twee jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding twee jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Juuls World. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

    Telefoonnummer

    Uw telefoonnummer wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel contact met u op te nemen . Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: u ontvangt een reactie op uw contactaanvraag of ontvangt persoonlijk advies. 

    De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van twee jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding twee jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Juuls World. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

    Cookies

    Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door de browser (Internet Explorer, Chrome, Safari, Etc) op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. In deze bestandjes wordt informatie opgeslagen die bij een volgend bezoek van de website weer naar de server worden teruggestuurd. Cookies beschadigen uw computer niet. Lees hier meer informatie over cookies

    Op de website van Juuls World maken wij gebruik van de volgende cookies:

    Google Analytics (analytische cookies)

    Via de website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en daar rapportages van te krijgen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

    De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Het IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

    Google Tagmanager (essentiële cookies)

    Met Google Tagmanager wordt bijgehouden hoe de gebruiker de website bezoekt, met het oog op verbetering diensten en online portalen. 

    Advertising cookies
    Doubleclick Ad Exchange

    Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers op (social)platformen en andere sites de relevante advertenties te laten zien. Het doel is advertenties weer te geven die individueel en zo relevant mogelijk zijn. Op deze manier kunnen wij onze advertenties en marketing zo efficiënt mogelijk inrichten en de beste beleving voor gebruikers bieden.

    Recht op inzage

    U heeft recht op inzage in de over u verzamelde gegevens. U kunt gebruik maken van dit recht door een e-mail te sturen naar info@juulsworld.nl.

    Heeft u vragen over de over u verzamelde gegevens of wilt u bezwaar maken? Dan kunt u contact opnemen met Juuls World. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

    Recht op vergetelheid
    U heeft recht op verwijdering van uw persoonsgegevens uit onze systemen. U kunt gebruik maken van dit recht door een verzoek te sturen naar info@juulsworld.nl. 

    Verwerkers

    Voor de uitvoering van onze dienstverlener schakelen wij derde partijen in als verwerkers. Wij werken bijvoorbeeld samen met Adwise, King en Microsoft Office en maken gebruik van Google Analytics. Deze partijen verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de opdracht.

    Vragen of het indienen van een bezwaar.

    In het geval van vragen, bezwaren of klachten met betrekking tot de verzameling van persoonsgegevens en andere privacy gevoelige informatie kan u contact opnemen met:

    info@juulsworld.nl

    Daarnaast kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

    Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.