Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw Next
  Next
 2. Sun Vista
  Sun Vista
 3. Sun Tape
  Sun Tape
 4. Sun Stay
  Sun Stay
 5. Mike
  Mike
 6. Fame
  Fame
 7. Sun Disc
  Sun Disc
 8. Stay
  Stay
 9. Express Light
  Express Light
 10. Fabulous Lace
  Fabulous Lace
 11. Pixie
  Pixie
 12. Bravo
  Bravo
 13. Romy
  Romy
 14. New Cool
  New Cool
 15. Beso Lace
  Beso Lace
 16. Giovanna
  Giovanna
 17. New Perfect Lace Small
  New Perfect Lace Small
 18. Ginger Mono Lace
  Ginger Mono Lace
 19. Step
  Step
 20. New Cool Mono Lace
  New Cool Mono Lace
 21. Cool
  Cool
 22. High End Celine
  High End Celine
 23. Ginger Lace
  Ginger Lace
 24. Select
  Select
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren

Altijd al een korte coupe willen hebben? Met onze korte pruiken is het mogelijk! Wij hebben een ruim assortiment pruiken met korte modellen in vele verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een blonde pruik, een bruine pruik of een zwarte korte pruik. In onze webshop vind je jouw favoriete model. Al onze pruiken zijn ready to wear en sluiten altijd goed aan.

Een korte pruik van verschillende materialen

Het is natuurlijk het handigst als je geen omkijken hebt naar je haarwerk. Kies voor een korte pruik van kunst haar dat altijd in model blijft zitten. De pruiken van kunsthaar zijn gemaakt van synthetische vezel in vele verschillende nuances. Kies voor een gewaagde korte coupe. Wissel af voor meer veelzijdigheid. Ook in onze korte pruiken zit veel verschil. De ene pruik is iets gekruld, de andere gepiekter, of ga voor een pruik met stijl haar. Voor ieder wat wils. Verzorg je pruik met onze onderhoudsproducten zodat hij lang mooi blijft. Is je korte pruik na enige tijd minder mooi geworden dan raden we onze onderhoudsproducten aan. 

Bestel je nieuwe korte pruik online

Onze pruiken zijn ready to wear en sluiten altijd goed aan. Het is dus niet nodig de pruik in een winkel te passen en te kopen. Kies voor gemak en bestel die korte pruik vanuit huis in onze uitgebreide webshop. Bekijk de modellen en filter op lengte en prijs. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om online een pruik te bestellen. Wil je graag advies over welke korte pruik in welke kleur het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor vrijblijvend en professioneel advies.