Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw Raise
  Raise
 2. Nieuw Game
  Game
 3. Nieuw Spark
  Spark
 4. Nieuw Next
  Next
 5. Nieuw Fashion Cut Lace Part
  Fashion Cut Lace Part
 6. Artic Metall
 7. Sun Vista
  Sun Vista
 8. Sun Vicky
  Sun Vicky
 9. Sun Page
  Sun Page
 10. Sun Tape
  Sun Tape
 11. Sun Stay
  Sun Stay
 12. Sun Point
  Sun Point
 13. Sun Look
  Sun Look
 14. Sun Limit
  Sun Limit
 15. Sun Easy
  Sun Easy
 16. Impress
  Impress
 17. Mike
  Mike
 18. Fortune
  Fortune
 19. Fame
  Fame
 20. Sun Disc
  Sun Disc
 21. Stay
  Stay
 22. United
  United
 23. Icone
  Icone
 24. Cento Mono Lace
  Cento Mono Lace
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren

Bij Juuls World hebben we een uitgebreid aanbod synthetische pruiken. Deze pruiken zijn gemaakt van een synthetisch vezel. Het grote voordeel van deze pruiken is dat ze erg licht zijn. Bovendien zijn synthetische haarwerken nauwelijks nog te onderscheiden van echt haar. De collectie is gekozen aan de hand van de laatste trends. Wil je een nieuwe look of zoek je een pruik bij een specifiek outfit? Dan is een synthetische pruik perfect voor jou! Synthetische pruiken zijn direct klaar voor gebruik en blijven goed in model. De ready to wear pruiken zijn zeer geliefd en worden ook veel gedragen op extravagante feestjes. Klik op het gewenste model om de juiste kleur te bestellen.

Synthetische pruiken onderhouden

Onze synthetische pruiken zijn erg gemakkelijk te onderhouden. Let wel op dat een synthetische pruik niet tegen hitte kan. Deze pruiken van kunst haar kunnen dus niet geföhnd worden. Dit is ook niet nodig want het fijne van deze pruiken is dat ze goed in model blijven. Je hebt er dus geen omkijken naar. Let bij synthetische pruiken wel op met borstels en kammen. Breng de pruik het liefst in model met je handen of met een speciale borstel.

Advies over synthetische pruiken

Er zijn speciale stylingproducten nodig om een synthetische pruik te onderhouden. Deze shampoos, conditioners en balsems zijn uiteraard te koop in onze webshop. Wil je advies bij het online kopen van een synthetische pruik of advies over het onderhouden van je pruik? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag advies en vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun online aankoop.