Vanwege problemen in de haarwerkersbranche is het vanaf heden niet meer mogelijk om online bij Juuls World een bestelling te plaatsen. Via Kondor Hair verwijzen we je graag door naar een gecertificeerde haarwerksalon bij jou in de buurt.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer 053 – 488 44 00. Wij staan je graag te woord.
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren
 1. Montana
  Montana
 2. Manhattan Soiree
  Manhattan Soiree
 3. Look Wavy Lace
  Look Wavy Lace
 4. Lima
  Lima
 5. Laguna New
  Laguna New
 6. Krystal Mono
  Krystal Mono
 7. Jade
  Jade
 8. Isabel Lace
  Isabel Lace
 9. Irina Lace
  Irina Lace
 10. Hit II
  Hit II
 11. Hillary Lace
  Hillary Lace
 12. Heidi Mono Large
  Heidi Mono Large
 13. Hawaii Mono Lace Deluxe Large
  Hawaii Mono Lace Deluxe Large
 14. Hawaii Mono Lace Deluxe Small
  Hawaii Mono Lace Deluxe Small
 15. Hawaii Mono Lace Small
  Hawaii Mono Lace Small
 16. Hawaii Mono Lace Large
  Hawaii Mono Lace Large
 17. Goa II
  Goa II
 18. Gloria New
  Gloria New
 19. Glamour Lace
  Glamour Lace
 20. Giant Afro II
  Giant Afro II
 21. Giselle
  Giselle
 22. Gaga B
 23. Fresh
  Fresh
 24. French Look
  French Look
Toon
Products per page
Sort by
Van hoog naar laag sorteren

Echt haar en synthetisch haar pruiken

Bij Juuls World vind je het grootste assortiment pruiken van zowel echt haar als synthetisch haar. Ons ruime aanbod pruiken is gericht op de laatste trends waardoor er altijd wel een haarwerk bij zit dat bij jouw wensen past. Daarnaast worden onze hippe modellen machinaal geknoopt en gemaakt van de beste materialen. Met het gebruik van deze verschillende materialen wordt zo voldoen aan elke vraag.

Wanneer je een ready to wear pruik zoekt van echt haar, een hittebestendige vezel of synthetisch haar, dan ben je bij Juuls World aan het juiste adres!

Echt haar, hittebestendige vezel of synthetisch haar pruiken

Onze pruiken en haarwerken zijn verkrijgbaar in echt haar, een hittebestendige vezel en synthetisch haar. De keuze tussen deze verschillende pruiken is vaak lastig. Het ene type pruik of haarwerk geeft weer voordelen in het onderhoud, terwijl het andere type er natuurlijker uitziet. Het verschilt daarom per persoon naar welk type pruik de meeste voorkeur uitgaat.

Pruiken en haarwerken van echt haar geven de meest natuurlijke uitstraling. Deze pruiken worden met de grootste zorgvuldigheid met de hand geknoopt voor een prachtig en natuurlijk resultaat. Bij een pruik van echt haar is een goede verzorging wel van essentieel belang. Bij een wasbeurt zal het haarwerk weer met de hand terug in model gebracht moeten worden. Het gebruik van een föhn, stijltang en krultang zijn bij een pruik van echt haar geheel veilig.

Pruiken bestaande uit een hittebestendige vezel zijn vergelijkbaar in onderhoud met synthetische haarwerken. Anders dan bij synthetische haarwerken kan een pruik van een hittebestendige vezel wel in model worden gebracht met een föhn, stijltang of krultang tot maximaal 140 graden. Een ander voordeel van een pruik met een hittebestendige vezel is dat het minder onderhoud nodig heeft dan een pruik of haarwerk van echt haar.

Pruiken in verschillende modellen

Onze pruiken en haarwerken zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, in verschillende modellen en uiteenlopende kleuren. Ga je voor een krullen pruik, een lang haar pruik, of een pruik met een bobline? Ook bestaat onze uitgebreide collectie uit vele kleuren met een natuurlijke uitstraling, van grijs en platinablond, tot donkerbruin en rood. Daarnaast worden onze pruiken van verschillende materialen gemaakt wat zorgt voor een natuurlijke look.

Al onze pruiken zijn geschikt om een totaal nieuwe look te creëren. Volg de laatste mode en draag hierbij een passende pruik. Wat is er leuker dan af en toe van kapsel te wisselen?

De perfecte pruik online bestellen

Voor het meest complete aanbod in pruiken en haarwerken ben je in de webshop van Juuls World aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een goedkope pruik? Neem dan een kijkje op onze sale pagina waar je de mooiste pruiken tegen scherpe prijzen kunt bestellen.

Daarnaast werken wij met materialen van de beste kwaliteit. Wil je advies bij het kiezen tussen echt haar, een hittebestendige vezel en synthetisch haar? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.