Sarria Mono Lace

 459,00

Weergegeven kleur op afbeelding: Champagne Rooted

De Sarria Mono Lace uit de Stimulate collectie van het merk Ellen Wille is een prachtig, hip model gemaakt van synthetisch haar. Het haarwerk bevat korte plukjes haar die de hippe look afmaken! Dit model heeft een hoofdmaat van 54-55 cm met een binnenwerk van volledige monofilament en met een lacefront. Het haarwerk is in diverse kleuren verkrijgbaar en kan gelijk gedragen worden oftewel ready to wear!

De juiste hoofdmaat is voor iedereen verschillend en eenvoudig op te meten. Bekijk hier hoe je je hoofdmaat meet in 5 stappen, aan de hand van een handige instructievideo.

Kies jouw kleur en ontvang dit model zo snel mogelijk in huis. Kleuradvies nodig? Wij helpen je graag! Bel nu: 053 - 488 44 05 of stuur een e-mail naar info@juulsworld.nl. Voor nog beter advies over dit haarwerk en kleuren kun je een foto sturen naar info@juulsworld.nl.

Langer genieten van je pruik?

De juiste onderhoudsproducten zijn de shampoo, balsam en conditioner van Ellen Wille voor synthetisch haar. Bekijk hier de gebruiksaanwijzing voor het onderhoud van dit model.

Meer informatie
Kleur pruik Blond, Bruin, Rood
Binnenwerk Nee
Model pruik Stijl
Haarlengte pruik Nee
Lace Front Met lace front
Hoofdmaat 54 - 55 cm
Binnenwerk Monofilament + Trensen
Merk Ellen Wille
Collectie Stimulate
Pony Met pony

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.